Levertijd

Levertijden

De leveringstermijn is afhankelijk van de door jou gekozen betaalwijze en bestelling. Let op; voor en tijdens de feestdagen (Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren en Kerst) kunnen de leveringen langer duren dan normaal door drukte bij PostNL.

  • Elektrodenplakkers worden  na ontvangst van de betaling als brievenbuspakketje verzonden met PostNL.
  • De bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verwerkt en via PostNL verzonden. Wil je een spoedbestelling plaatsen, bespreek dit dan met een medewerkster van GeboorteTENS via telefoonnummer 0486-417220. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tot 13:00 uur.
  • De bestellingen van TENS apparaten worden na betaling als pakketpost verzonden met PostNL volgens onderstaand schema.
  • Indien je een GeboorteTENS huurt, wordt deze 3 weken voor de door jou opgegeven uitgerekende datum geleverd, mits jouw betaling tijdig ontvangen is.

Bij aankoop en betaling via Ideal of zorgverzekering kun je uitgaan van onderstaand schema. We kunnen geen 100% garantie geven omdat we hierbij afhankelijk zijn van PostNL. Wordt jouw aankoop vergoed door de verzekering, versturen we de bestelling nadat we de dekking hebben gecheckt, anders nemen we contact met je op.

Na het verzenden van het pakket door GeboorteTENS ontvang je per email een bevestiging voor de geplande bezorgdag. PostNL bezorgt van maandag tot en met zaterdag. Komt de dag van bezorging je niet uit, dan kun je middels de link in de email een ander moment aangeven voor bezorging of het pakket ophalen bij een afhaalpunt.

Let op;

PostNL komt geen tweede keer aan de deur wanneer jij of de buren de eerste keer niet thuis zijn.

In het vervolg wordt het pakket direct naar een PostNL-afhaalpunt gebracht waar de bewoner het zelf kan ophalen.

Voor vragen neem gerust contact met ons op.

BESTELLING LEVERING
Maandag voor 13:00 uur besteld en betaald Dinsdag
Dinsdag voor 13:00 uur besteld en betaald Woensdag
Woensdag voor 13:00 uur besteld en betaald Donderdag
Donderdag voor 13:00 uur besteld en betaald Vrijdag
Vrijdag voor 13:00 uur besteld en betaald Zaterdag