Levertijd

Levertijden

Wanneer kun je je bestelling verwachten? Let op; bestellingen rond de feestdagen kunnen vertraging oplopen!

De leveringstermijn is afhankelijk van de door jou gekozen betaalwijze en bestelling. Let op; aangepaste levertijden in verband met de jaarlijkse feestdagen (Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren en Kerst).

  • Elektrodenplakkers worden  na ontvangst van de betaling als briefpost verzonden met PostNL.
  • Spoed bestellingen voor 13:00 uur worden dezelfde dag verwerkt en via GLS verzonden. Wil je na 13:00 uur een spoedbestelling plaatsen, bespreek dit dan met een medewerkster van GeboorteTENS via telefoonnummer 0486-417220.
  • De normale bestellingen van TENS apparaten worden na betaling als pakketpost verzonden met GLS volgens onderstaand schema.
  • Indien je een GeboorteTENS huurt, wordt deze 3 weken voor de door jou opgegeven uitgerekende datum geleverd, mits jouw betaling tijdig ontvangen is.

Bij aankoop en betaling via Ideal of ziektekostenverzekering kun je uitgaan van onderstaand schema. We kunnen geen 100% garantie geven omdat we hierbij afhankelijk zijn van GLS. Wordt jouw aankoop vergoed door de verzekering, versturen we de bestelling nadat we de dekking hebben gecheckt, anders nemen we contact met je op.

Na het verzenden van het pakket door GeboorteTENS ontvang je per email een bevestiging voor de geplande bezorgdag. GLS bezorgt enkel op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Komt de dag van bezorging je niet uit, dan kun je middels de link in de email een ander moment aangeven voor bezorging of het pakket ophalen bij een verzamelpunt.

Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Spoedbestelling

De snelste manier om jouw GeboorteTENS te ontvangen, is via een spoedzending. Als je op werkdagen voor 13:00 uur bestelt en betaalt via Ideal, kunnen wij  jouw bestelling diezelfde dag verzenden. GLS zegt dan de volgende dag te leveren. De kosten voor een spoedbestelling zijn € 7,75 en kun je betalen met je bestelling.

Let op: Wij garanderen niet dat volgens dit schema wordt geleverd. Wij zijn afhankelijk van GLS.

Het is ook mogelijk je bestelling af te halen op de Langakker 5c in Ravenstein (omgeving Nijmegen) na telefonische afspraak.

BESTELLING LEVERING
Maandag voor 13:00 uur besteld en betaald Dinsdag
Dinsdag voor 13:00 uur besteld en betaald Woensdag
Woensdag worden er geen bestellingen verwerkt, met uitzondering van telefonisch aangemelde spoedbestellingen welke voor 13.00 uur zijn geplaatst en betaald
Donderdag voor 13:00 uur besteld en betaald vrijdag
Vrijdag voor 13:00 uur besteld en betaald maandag