Bedrijf

GeboorteTENS

Het bedrijf

Met de oprichting van GeboorteTENS in 1998 werd het voor veel vrouwen in Nederland mogelijk gemaakt om zelf pijnbestrijding bij de bevalling ter hand te nemen. Wij zijn als eerste bedrijf in Nederland begonnen met de verhuur en later ook de verkoop van TENS apparaatjes voor gebruik bij de bevalling.

Missie GeboorteTENS

Onze missie is om aanstaande moeders een prettige bevalling te laten beleven zonder farmacologische pijnbestrijding en zonder risico's voor moeder en kind. Doel is dat de moeder een fijne herinnering overhoudt aan deze bijzondere belevenis.

Om dit voor zo veel mogelijk vrouwen bereikbaar te maken hebben wij ons ingezet om zorgverzekeraars te bewegen om GeboorteTENS in hun verzekeringspakketten op te nemen. Dat heeft er inmiddels toe geleid dat het merendeel van de verzekeraars huur of koop van een GeboorteTENS apparaat vergoedt.

Service en ervaring

Door middel van enquêtes wordt door ons onderzoek gedaan naar het effect van pijnverlichting met GeboorteTENS. Daaruit blijkt dat ruim 80% van de zwangeren baat heeft bij GeboorteTENS. Omdat wij lange ervaring hebben binnen ons team kunnen wij je een goede uitleg geven over de werking van de TENS apparaten.

Service en betrouwbaarheid zijn voor ons zeer belangrijk daarom hebben we ervoor gekozen te voldoen aan der ISO-normen en zijn daar ruimschoots voor goedgekeurd!